Hoveniersbedrijf Aadorp, Almelo e.o.

Hoveniers van Tuincentrum de Wilgen zijn werkzaam bij particulieren en bedrijven voor grote en kleine tuinwerkzaamheden.

Hoveniersbedrijf uit Almelo en Aadorp

De hovenier stelt zich voor

Ik ben Jack Dijkstra een hovenier die gaat voor kwaliteit in het groen. Ik werk dagelijks, 6 dagen per week als hovenier in Aadorp en omstreken. Als geen ander weet ik hoe belangrijk een fijne tuin is. Daarom tuinier ik al meer dan 30 jaar met passie en plezier. Graag zorg ik dat uw tuin naar wens smaak gemaakt word, zodat u rustig kunt ontspannen.

Wat kost een hovenier in Almelo

Onze tarieven zijn marktconform en erg scherp. Wij houden van eerlijke prijzen en maken altijd een kloppende offerte met heldere prijzen.

Waarom een hoveniersbedrijf uit Aadorp?

Wij denken graag met u mee, of u nu een geheel nieuw tuinontwerp wil laten maken, of al enige ideeën heeft over de invulling van uw tuin, wij denken graag mee om van de tuin een schitterende leef- en speelruimte te maken.
Ook op het gebied van onderhoud helpen wij graag. Verschillende soorten beplanting in de tuin vragen om specifieke aandacht en speciaal onderhoud. Als ervaren hovenier in de regio Aadorp, Almelo, Wierden en omstreken staan wij voor u klaar.

Tuin ontwerp Aadorp
Als u een hovenier uit Aadorp gaat inschakelen dan zal deze vakman starten bij het ontwerpen van de tuin. Samen met de hovenier kunt u een mooie plattegrond maken en de wensen bespreken. De hovenier zorgt ervoor dat er een totale balans in de tuin komt tussen het groen en de bestrating.

Tuin aanleggen in Almelo
Als het ontwerp van de tuin klaar is dan kan ik als hovenier uit Aadorp uw hele tuin gaan aanleggen. Het is mooi om te zien hoe een ervaren tuinman kan helpen om de tuin helemaal in te richten en aan te leggen zoals u dat wenst. De bomen, planten en bloemen worden allemaal op de juiste manier en op de juiste tijd ingepoot. Uiteindelijk komt alles in de tuin goed tot zijn recht en kunt u beginnen met genieten.

Contact met een goed hoveniersbedrijf

Via 0546-865450 of 06 51 889878 en per e-mail: info@tuincentrumdewilgen.nl

Tot ziens!